Voorwaarden tot deelname

Heb je interesse om als muzikant mee te doen aan een leuk, ongedwongen en kleinschalig songwritersfestival op Schiermonnikoog? Lees hieronder de voorwaarden.  Stuur dan een email naar swanmuziek@gmail.com met een link naar je site.

Besef, voordat je je aanmeldt, dat het festival een nietcommercieel event is. De organisator is niet aansprakelijk voor  je onkosten.

Dat betekent dat je als muzikant meedoet omdat je het fijn vindt om op Schiermonnikoog je weekend door te brengen met medemuzikanten: je soulmates.

Je past in het concept als je zin hebt om op een leuke manier je vakantie  te vieren;  op een prachtig eiland waarbij je de mogelijkheid geboden wordt om op verschillende mooie lokaties je liedjes ten gehore te brengen aan een fijn, enthousiast publiek.

Omdat er veel aanmeldingen zijn is er helaas geen plek voor iedereen. We houden het festival intiem en klein, dus geschikt voor het mooie natuur- eiland.

Iedereen is van harte welkom maar we beluisteren je opnames en kijken of je muziek past in het geheel waarbij we zoeken naar een balans in het programma.

Op de zaterdagavond van het Schiersong  is er op camping Seedune een open podium waarbij iedereen (ook kinderen) die zich daarvoor op de avond zelf aanmeldt zijn act kan doen!