SchierSong Festival 2020

SchierSong Festival 2020  vond op de valreep toch nog plaats op 11 juli en zondag 12  juli 2020!

Door de Corona- omstandigheden waren wij  helaas genoodzaakt dit jaar een bijdrage te vragen voor de event bij Paviljoen Paal 3. Dank voor  jullie begrip hiervoor

We wensen  iedereen een mooie zomer toe!

Foto’s van camping Seedune

Volg ons op FACEBOOK

Deelnemers 2020

  Kerwin Pauptit

Bijzonder gitaarspel, krachtige zang, met eventueel een vleugje ukelele. Ruim een kwart eeuw geleden begint Kerwin met muziek maken. Eerst alleen op gitaar, maar later ook Kerwin - Photo by Jaap Kamstraals zanger. Als rocker staat hij op vele podia, maar akoestische muziek blijft hem trekken. Geïnspireerd door akoestische gitaarhelden als Andy Mckee en Jon Gomm, maar ook door moderne songwriters als Ben Howard. Zijn liedjes zijn vaak melancholisch, maar soms ook net zo vrolijk, met altijd eerlijke, licht poëtische teksten. In 2019 bracht hij een tweetal zelf geproduceerde nummers uit. http://www.kerwinmusic.nl

Annika de Haan en Annegien van Noortwijk

IMG_20190720_141836433Vrolijk duo dat vorig jaar debuteerde op het Schiersong festival. Annika (17) en Annegien (17) schrijven eigen nummers maar zingen ook nummers van Adele, Ed Sheeran, Birdie.

Jainda Buiter

Nog een talentvolle jonge dame. Zangeres Jainda (18) is als jong talent toegelaten tot het Junior Jazz College aan het Conservatorium van Amsterdam.

jainda

Wil je alvast iets horen van Jainda? Jainda op youtube

Simon van Genderen

Simon van Genderen is een 19-jarige singer-songwriter uit Etten-Leur, Noord-Brabant. simonDaarnaast is hij ook de frontman van indierockband Blue Vultures. Simon begon in de zomer van 2013 met schrijven, maar trad pas met regelmaat op vanaf juni 2017. Sindsdien heeft hij op diverse podia gestaan, waaronder TivoliVredenburg en de Vorstin. De stijl waarin Simon schrijft en speelt kent emo en indie invloeden en heeft, volgens luisteraars, iets weg van artiesten als Jeff Buckley, Damien Rice en Brand New.

Vogel Who?

Annette Vogel kocht als vijftienjarige tiener een gitaar, leerde zichzelf een aantal akkoorden aan en zong na drie weken het lied “House of New Orleans” onder het IMG_20190719_162841304_BURST000_COVER_TOPRijksmuseum en dit was dan ook het begin van haar muzikale carrière. Haar muziek is beïnvloed door de folk van Sandy Denny (Fairport Convention). Klinkt als Suzanne Vega, Joni Mitchel, Melanie.

Samen met Mario Kaspers op bas en Tom Vos op cajon vormt zij een trio dat opvalt in de songwriters- scene van Amsterdam en omstreken. Mario komt oorspronkelijk uit de hardrock maar speelt zijn partijen in de songs van Annette virtuoos. Gitaar, zang en bas in de stemmen gelaagd. Jazzy en funky. In haar liedjes komen tal van onderwerpen aan bod, met altijd de slogan: Cut the crap.